Remittering

Overlat dine regnskapsoppgaver hos Skedsmo Regnskap

Vi har lidenskap for alle regnskapsoppgaver

Registrering av betalinger i nettbanken oppleves ofte som en pirkete og kjedelig oppgave. Derfor ønsker mange av våre kunder å overlate dette til oss.

For at betalingsfrister skal kunne overholdes må fakturaene leveres til oss ukentlig eller hver 14. dag. Til gjengjeld slipper du å taste inn lange KID-nummere.

Når fakturaene er registrert i vårt regnskapssystem, overfører vi en betalingsfil til din bank. Utførte betalinger kommer i returfil fra banken som oppdateres i regnskapet. Dermed unngår vi jobben med manuell registrering.

EHF-faktura gir deg en effektiv regnskapshverdag

EHF står for Elektronisk Handelsformat, og er en heldigital løsning for utsendelse og mottak av fakturaer direkte mellom kundens økonomisystem og leverandørens.

På Duett MinSide kan du godkjenne alle inngående fakturaer. Når dette er gjort blir de automatisk sendt til banken for betaling, uten at du trenger å logge deg inn i nettbanken.

Ta kontakt, så hjelper vi deg med oppsett for mottak av EHF-faktura.

Ikon av Skedsmo Regnskap AS

Vi gir deg bedre kontroll på økonomien

Lønnsutbetalinger kan lastes inn i banken via vårt lønnssystem. Vi kan også legge inn betalinger manuelt dersom det er aktuelt.

Du velger selv hvilke tilganger du vil gi oss i din bank. Ved mange av våre remitteringsoppdrag er det kunden selv som utfører den endelige godkjenningen. Vi gir bare beskjed om at nye betalinger ligger klare i nettbanken. Da er det mulig å holde igjen betalinger hvis du har en grunn til det.

Ikon av Skedsmo Regnskap AS

Du sparer tid på avstemming

Vi kan selvfølgelig også utføre den endelige godkjenningen i banken hvis du ønsker det. Da betyr din attestasjon på fakturaen at beløpet er godkjent og skal utbetales.

Vår erfaring er at man i mange tilfeller unngår dobbeltbetalinger, glemte kreditnotaer og «rusk» på leverandørkontoene når vi har hånd om betalingsrutinen. Dermed spares det tid på avstemming og opprydding, og det er jo bra.

Ikon av Skedsmo Regnskap AS

Vi er din lojale samarbeidspartner

Trenger du å prate med en regnskapsfører? Send oss gjerne en henvendelse og fortell oss hva vi kan gjøre for din bedrift.

Kontakt oss