Nyheter og artikler

Skedsmo Regnskap gjør det enklere for deg å holde orden på økonomien. Les våre artikler og aktuelle saker fra bransjen.

Artikler

 • Regnskapsførere peker på en skjerm La regnskapsføreren være din økonomiske rådgiver
  01/03/2022
  La regnskapsføreren være din økonomiske rådgiver

  Som din regnskapsfører er det vår oppgave å sørge for at bedriftens regnskap blir riktig. Det gir løpende oversikt over bedriftens økonomiske situasjon samt beslutningsgrunnlag ved investeringer og andre aktuelle spørsmål. Vi ønsker å være din rådgiver og sparringspartner når du står overfor små og store økonomiske eller bedriftsmessige beslutninger.

  Les mer
 • Mann taster på en mac Få kontroll på økonomien
  02/03/2020
  Få kontroll på økonomien

  Vi ser ofte at mange bedrifter bruker mer tid enn de trenger på administrative oppgaver som ikke trenger å være så tidkrevende. Med gode rutiner får du bedre kontroll på regnskapet, som igjen fører til at du bruker mindre tid på administrative oppgaver og får mer tid til å fokusere på bedriftens kjernevirksomhet.

  Les mer
 • Mobil, notisblokk og en penn på et bord Skal du etablere selskap?
  02/03/2020
  Skal du etablere selskap?

  Det tar ikke lang tid å etablere et selskap. I dag foregår alt digitalt, og kan gjøres raskt med bare et par klikk. Det eneste du må gjøre er å velge organisasjonsform og registrere firma. Men selv om det er enkelt å etablere et selskap, må du fortsatt ha gode rutiner og orden på regnskapet for at virksomheten skal kunne drives på en hensiktsmessig måte. For at dette skal skje er det mange krav, lover og plikter som må følges.

  Les mer