Mobil, notisblokk og en penn på et bord

Skal du etablere selskap?

Det tar ikke lang tid å etablere et selskap. I dag foregår alt digitalt, og kan gjøres raskt med bare et par klikk. Det eneste du må gjøre er å velge organisasjonsform og registrere firma. Men selv om det er enkelt å etablere et selskap, må du fortsatt ha gode rutiner og orden på regnskapet for at virksomheten skal kunne drives på en hensiktsmessig måte. For at dette skal skje er det mange krav, lover og plikter som må følges.

Du kan tjene mye på å hente inn bistand fra en regnskapsfører som har kjennskap til selskapsetablering innenfor ulike bransjer, og som kan bidra med å implementere og følge opp gode prosedyrer og rutiner for selskapets regnskap og organisering. Skedsmo Regnskap AS har lang erfaring med å tilby tjenester innen selskapsetablering, endring eller omstilling, og bistår gjerne med hjelp ved etablering eller endring av alle typer selskaper. 

Les mer om etablering og endring av selskap her.

Få oversikt over økonomien tidlig i prosessen

Å drive et selskap, uansett hvilken selskapsform eller bransje du tilhører, krever at du har en god oversikt over økonomien din. For å få oversikt er det flere forutsetninger som må på plass, og en av dem er å ha oppdaterte, tilgjengelige og riktige regnskap fra starten. Det er viktig å være klar over at du må manøvrere deg gjennom et omfattende regelverk når du skal føre regnskap for et selskap. Hvis du ikke har oversikt eller kjennskap til gjeldende lover og regler, anbefaler vi å ta kontakt med oss i Skedsmo Regnskap. Vi kan ta hele eller deler av regnskapet for deg. Vi tilbyr også rådgivningstjenester, hvor vi kan ta en gjennomgang av regnskapet og regelverket sammen med deg. 

Sørg for å implementere gode rutiner

For å kunne drive virksomheten på en effektiv og fornuftig måte er det flere rutiner som bør være implementert. Vi sørger for at rutinene er en del av selskapets organisering fra begynnelsen. Dette betyr også at du slipper å rette opp i feil i regnskapet, og du slipper å bruke tid på å få orden i regnskapet på et senere tidspunkt. Allerede i etableringsfasen bør man ha på plass rutiner for inntekter og utgifter, ordrer, leveranser og lønnskjøring. 

Vi kan ta oss av alt innenfor lønn, både som selvstendig oppdrag eller som en del av et regnskapsoppdrag. Vi er alltid oppdatert på gjeldende regler og satser, og tar oss av all nødvendig rapportering til myndighetene. 

Les mer om våre tjenester innen lønn her.

Mange muligheter for vekst med bistand fra regnskapsfører

Våre kompetente regnskapsførere har mye å tilby, uansett om du starter et nytt selskap eller skal endre et eksisterende selskap. Vi hjelper din virksomhet med å effektivisere driften, avdekke selskapets potensiale og identifisere muligheter som dere kanskje ikke har oppdaget enda. Det er viktig for oss å ha en god kommunikasjon og et godt forhold til våre kunder. Derfor får du en fast regnskapsfører når du blir kunde hos oss. Regnskapsføreren vil sette seg inn i alle forhold som er relevant for akkurat din bedrift, og du vil få personlig rådgivning og oppfølging som er tilpasset virksomheten og deres forutsetninger og mål. 

Skedsmo Regnskap AS tilbyr regnskapstjenester fra A til Å

Uansett hva du trenger av regnskapstjenester eller rådgiving, både økonomisk og administrativ, så kan vi bistå deg og din virksomhet. 

Ta kontakt med oss i dag for en trivelig samtale om hvordan vi kan hjelpe selskapet ditt med å oppnå sine mål!