Mann taster på en mac

Få kontroll på økonomien

Vi ser ofte at mange bedrifter bruker mer tid enn de trenger på administrative oppgaver som ikke trenger å være så tidkrevende. Med gode rutiner får du bedre kontroll på regnskapet, som igjen fører til at du bruker mindre tid på administrative oppgaver og får mer tid til å fokusere på bedriftens kjernevirksomhet.

God kontroll og rutiner på økonomien gjør det enklere å oppdage feil og mangler i regnskapet, samtidig som du har mulighet til å ytterligere effektivisere driften ved å avdekke muligheter for økt vekst. Skedsmo Regnskap AS har lang erfaring med både økonomisk og administrativ rådgivning innenfor mange ulike bransjer, og kan hjelpe deg med å finne de beste løsningene for bedriften. 

Les mer om våre regnskapstjenester her.

Spar tid med et skybasert regnskap

Samfunnet blir mer og mer digitalisert, og dette gjelder også i stor grad for økonomistyring og regnskap. Det blir færre papirfakturaer og flere digitale regninger. 

Skedsmo Regnskap er et fremtidsrettet regnskapsfirma, og vi jobber kontinuerlig med å følge med på den teknologiske utviklingen i bransjen. Derfor tilbyr vi også skybaserte regnskapsløsninger for våre kunder, i tillegg til tradisjonell regnskapsførsel.

Ved å digitalisere regnskapet trenger du ikke lenger å forholde deg til mange ulike prosesser. Alt legges inn i og betales i det samme verktøyet. Med skybasert regnskap får du også muligheten til å sjekke regnskapet i sanntid ved behov. Dette gjør det enkelt å holde kontroll over inntekter og utgifter, samtidig som du sparer tid fordi du raskt kan sjekke regnskapet både på mobil og PC. Hvor stor del av regnskapet du ønsker å digitalisere er helt opp til deg. Vi hjelper deg med å finne de løsningene som fungerer best for din virksomhet. 

Behovstilpassede løsninger for hver enkelt virksomhet

Ingen virksomheter er like. Noen ønsker å beholde en del manuelle prosesser og andre vil heldigitalisere hele regnskapsførselen. En del virksomheter ønsker å fakturere og fikse alle utbetalinger selv, og la oss ta oss av de øvrige oppgavene. Uansett hva du ønsker så kan vi hjelpe deg. Derfor tilbyr vi løsninger som er skreddersydd til dine behov. 

Et samarbeid mellom oss og din virksomhet

Vi kan tilby rådgivningstjenester både av administrativ og økonomisk art. Da samarbeider vi med deg og din bedrift for å finne ut hvor det er behov for forbedring, og vil komme med nyttige råd og forslag. Samarbeidet sørger for at vi har muligheten til å tilby rådgivning som er tilpasset din virksomhet. Målet er at vi sammen lager en oversikt over bedriftens behov, ønsker og målsetninger. Deretter lager en plan basert på dette. Av erfaring vet vi at et godt samarbeid fører til gode resultater. 

Vi hjelper deg med å ta kontroll

Skedsmo Regnskap AS tilbyr regnskapstjenester fra A til Å. Det betyr at vi kan hjelpe deg med det du trenger av både administrativ og økonomisk rådgivning, i tillegg til alt av regnskapstjenester. 

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig samtale om hvordan vi kan hjelpe din din bedrift med å få gode rutiner for regnskapsførsel og full kontroll på økonomien.